Udvalgt med omtanke

 
Hos Paradés udvælger vi nøje vores leverandører og sætte en ære i at arbejde med andre danske virksomheder samt enkelte udenlandske, hvor fairtrade er i højsædet. Vi arbejder fortrinsvis med kvindeejede enkeltmandsvirksomheder og virksomheder med fokus på bæredygtighed, minimal emballage og økologiske råvarer samt materialer.

 

Naturlig olie

 

Naturligolie er dansk hudpleje med en mission om at skabe et bæredygtigt og økologisk alternativ til din hud. Siden begyndelsen har Naturligolie været stærkt forankret i økologiske, rene ingredienser med fokus på gennemsigtighed.

Gennemsigtighed i forhold til indholdet i vores produkter, da det er helt essentielt for dem, at du aldrig skal være i tvivl om, hvad du smører på din hud. De udvælger de mest luksuriøse planteolier fra potente planter, nødder og bær, der beskytter, plejer og nærer huden.

Udover at være økologiske, er produkterne uden duftstoffer og parfume, og derfor kan størstedelen af produkterne trygt anvendes til alle aldre og hudtyper. Naturlig olie tror på, at uraffinerede, økologiske råvarer er den ultimative luksus til huden, og vi arbejder samtidig hårdt for at holde priserne jordnære.

 

 

Mellow mind

 

Mellow Mind er et kreativt wellness brand stiftet i 2019 med en passion for holistisk velvære og skønhed. Sortimentet består af egne produkter som håndlavet veganske sæber, shampoo bars og gua sha’er, samt produkter særlig udvalgt af mig, Maria Grønborg, der står bag brandet. Fælles for det hele er en forkærlighed til håndværket og et smukt design, de bedste råmaterialer og miljøet. Alt sammen noget der skal minde os om vigtigheden i små simple hverdagsritualer og produkter, der nærer krop og sind.

 

 

Pärlans konfektyr
Pärlans konfektyr er et lille karamelkogeri fra Sverige anerkendt i hele norden for deres utrolige karameller med utallige smage og delikate indpakning. Alle deres karameller er lavet på naturlig råvarer uden tilsætningsstoffer eller andet kunstigt. Derfor er holdbarheden også kun 10 uger, hvilket vi hos Paradés synes er rigtig tiltalende, så du altid får friske karameller, når du handler ved os. Smør, fløde og sukker er hemmeligheden bag det vel forarbejdede sortiment og vi er så stolte af, at have Pärlans i de fleste af vores kurve.

 

 

Rav&Ro / Moonchild CPH

 

 

Rav&Ro og Moonchild Cph er to kvindeejede virksomhder med fokus på bæredygtigt håndværk og slow design. Se den smukke uro fra deres fælles designsamarbejde her, som kan hænge så fint på børneværelset eller i vinduet i privaten.

 

Rav&Ro er opstået med inspiration fra Vesterhavets kraft.
Der bliver samlet meget rav langs de danske kyster, og meget af dette rav er for “uperfekt” til smykkefremstilling. Rav&Ro giver de ukurante ravstykker nyt liv. Alle produkter er unikke, da hvert stykke rav har sit helt eget udseende. Hvert produkt er håndlavet.

 

Moonchild Cph laver smukke håndlavede uroer, ophæng samt fødselsplakater til børneværelset. Et fint univers, hvor måner og stjerne er omdrejningspunktet for alle designs. Alle designs er skabt og designet på Østerbro i København.

 

 

Bistad honning

Bistad blev startet ud fra ideen om at kombinere socialt arbejde med biavl. Derved kan de gøre noget godt, for mennesker på kanten af eller uden for arbejdsmarkedet, og gøre noget godt for honningbien, som verden over har været i hæftig tilbagegang pga. pesticider og sygdomme. I dag er BISTAD et levende centrum for biavl og alle de aktiviteter, der knytter sig hertil, samt et åndehul for sårbare og socialt udsatte. Det kan være brugere af værestederne rundt om i Aarhus eller andre med svag eller ingen kontakt ti l arbejdsmarkedet, eksempelvis mennesker med psykiske problemer.

Så Paradés er så glad for at kunne sende lige præcis den her honning ud til jer🍯 Den kan også bestilles enkeltvis på hjemmesiden, hvis man selv vil prøve den. Bestil her.

 

 

Bamboolik logo

Vi er stolte af at samarbejde med Bamboolik, der producerer bæredygtige og genanvendelige plejeprodukter til mor og barn. Firmaet har stor fokus på økologi og omstillingen af genanvendelig produkter til mor og barn.

Firmaet er kvindeejet og styret, så der bevidst skabes deltids jobs til kvinder med små børn og særligt enlige mødre, da de ofte har svært ved at blive på arbejdsmarkedet i Tjekkiet efter en kort barsel og samtidig opretholde et familieliv.

Alle produkterne er syet på beskyttede værksteder for udsatte borgere og Bamboolik har modtaget flere priser for deres sociale arbejde samt brug af økologiske og genanvendelige materialer. Så ja det betyder noget, hvad vi køber og hvilke firmaer, vi støtter. For ringe spreder sig i vandet.

Læs mere om deres beskyttede værksteder og dedikation til at give kvinder plads i et svært arbejdsmarked her.