Om Paradés

Paradés atelier er en nystartet virksomhed grundlagt i foråret 2021
med ønsket om at skabe et betænksomt univers med en
forkærlighed for økologi og lokalt forankret håndværk.

 

Med base i et smukt atelier på Hovedgaden i Skanderborg, forsøger jeg gennem Paradés at give mit bud på gaver, der viser nærhed og omsorg til én du har kær. Grundlaget for virket er drevet af en omsorg for kvinder og derfra udsprang ideen til at skabe smukke kurve sendt direkte til døren til en nybagt familie eller som en kærlig hilsen ved specielle begivenheder.

 

Gennem online shoppen præsenterer jeg lige nu 10 kvindelige iværksættere med de smukkeste håndværk. Du kan finde bæredygtige stearinlys fra Åbenlys, veganske håndlavede sæber fra Mellow Mind, økologiske poplin styles fra Frau og håndsyede Liberty øjenposer fra Tutti Love. Foreneligt for alle kvinderne lægger de vægt på kvalitet, omtanke for mennesker og natur samt en fin æstetisk tilgang til deres håndværk.

 

Jeg er selv mor til 3 og har en lang baggrund indenfor tekstilbranchen og er oprindeligt uddannet indenfor bæredygtig tekstilproduktion. Jeg er draget af smukke ting og ønsker at skabe et univers med et lille eksklusivt sortiment til mor og baby, der fortrinsvis er produceret indenfor bæredygtige principper.

 

Velkommen til.
Følg os på instagram for nyheder og spændende samarbejder.

 

Kærligst,
Line Boss
Ejer og stifter af Paradés atelier

 

Line Boss og datter