Kurveindhold

Her kan læse mere om kurveindholdet og grundene til, at vi har tilføjet netop disse finheder i vores barsels- og omsorgskurve. Vi tilføjer løbende flere fortællinger, som der kommer flere kurve til i vores univers.
Hvis du vil vide mere om vores leverandør, så læs mere ind på vores side omkring de brands vi samarbejder med og på hvilke grundlag. Vi vælger meget nøje vores samarbejdspartnere for at kunne skabe kurve med mest mening for afsender, modtager og os selv.

 

Honning

 

Et lille glas honning fra den social økonomiske virksomhed BISTAD. Al Bistads honning er koldrørt og oprinder fra lokale bistader i Østjylland, hvor man forsøger at forbedre forholdene for bierne.
Ingredienser: 100% ren honning. Indeholder 125 gram.

 

Anvendelse
☕️I teen.
Honning lindrer halsirritation. Men de lindrende enzymer dør ved temperaturer over 40 grader. Så afkøl teen, inden honningen kommer i.
🥄På skeen.
En teskefuld honning direkte fra glasser lindrer også ondt i halsen.
🛀På huden.
Gnid en lille skefuld honning (eventuelt blandet med din olie) på huden, vask af og bliv dejlig blød.
🩹På såret.
Smør honning på dit sår. Det kan hjælpe til hurtigere heling, da honning er antibakterielt og hæmmer infektion.

 

Karameller

 

Pärlans Konfektyr fremstiller karameller - eller kola som svenskerne kalder dem - med øje for detaljer og en kærlighed til godt håndværk og rene ærlige råvarer. Kvaliteten, smagen og deres retrofine univers er uimodståeligt. Den fineste gaveide.
Pärlans konfektyr er et lille karamelkogeri fra Sverige anerkendt i hele norden for deres utrolige karameller. Alle deres karameller er lavet på naturlige råvarer uden tilsætningsstoffer eller andet kunstigt. Derfor er holdbarheden også kun 10 uger, hvilket vi hos Paradés synes er rigtig tiltalende, så du altid får friske karameller, når du handler ved os.

Smør, fløde og sukker er nemlig den simple hemmelighed og vi er så stolte af, at have Pärlans i de fleste af vores kurve. Særligt karamelbaren er min yndlings - prøv den med saltkaramel overtrukket med chokolade✨(og altså den er godkendt som en ammebar fra vores side.)

 

Urteteer

 

Til alle kurvene foreslår vi at lægge et brev med urtete ved til en rolig aften.
Paradés har udvalgt 4 forskellige slags urtete fra Natur drogeriet fyldt med nærende og smagsfulde urter.

 

- Balance urtete

Balance teen har en liflig og syrlig smag med noter af sensommer. Perfekt til en rolig og opladende stund uden udefrakommende påvirkninger.

Nyd en smule af naturens balance inde i dig selv, når du drikker denne varmende og forfriskende te. Du får gylden og frugtig hyben med et poetisk strejf af lyng på en krydret seng af fennikel.
Balance er, når man er energisk uden at være overgearet, glad uden at være ekstatisk og afslappet uden at være sløv.

 
- Amme urtete
Gennem mange generationer har ammende kvinder drukket te blandet efter forskellige opskrifter. En varm ko te giver ro i kroppen. I denne te er der Anis og fennikelfrø, som understøtter produktionen af brystmælk. Kommen understøtter amningen, mens dildfro medvirker til at vedligeholder en mælkekirtelfunktion. Mælkeproduktion sker om natten og derfor kan det være en fordel at drikke en kop ammete før sengetid.

 

- Ro på urtete
Opdag den liflige og saliggørende duft af citronmelisse, pebermynte og lavendelblomst. Dal derefter afslappet ned igen med den krydrede smag af fennikelfrø, stenurt og hvidtjørn på bagtungen. Mærk hvordan en himmelsk ro sænker sig i hele kroppen.

 

- Himmelsk urtete
Himmelsk velsmagende urtete med padderokke, hjertensfryd, lakridsrod og pebermynte. Indeholder lakrids - personer, der lider af for højt blodtryk, bør undgå for stort indtag.

 

 
Franske sæber og bambus klude

 

De fine franske koldpressede sæber er Ecocert certificerede og uden parfume. De små sæber er at finde i flere af vores små kurve, oftest pakket fint ind i bløde bambusklude. Og hvad kan de?

De bløde vaskeklude er nemlig perfekte både til mor og barn, men vigtigst så er det ikke bare en klud. Jeg samarbejder nemlig med @bamboolik, der producerer bæredygtige og genanvendelige plejeprodukter til mor og barn. Firmaet er kvindeejet og styret, så der bevidst skabes deltids jobs til kvinder med små børn og særligt enlige mødre, da de ofte har svært ved at blive på arbejdsmarkedet i Tjekkiet efter en kort barsel og samtidig opretholde et familieliv. Alle produkterne er syet på beskyttede værksteder for udsatte borgere og Bamboolik har modtaget flere priser for deres sociale arbejde samt brug af økologiske og genanvendelige materialer. Så ja det betyder noget, hvad vi køber og hvilke firmaer, vi støtter. For ringe spreder sig i vandet.