Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Paradés atelier

 

Generelle oplysninger

 

Paradés atelier
Adelgade 101
8660 Skanderborg
CVR nr.: 41463562
Telefon: 28931118
Email: info@paradesshop.com

 

 

Priser
Hos Paradés atelier er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Bestilling af kurve samt leveringsmuligheder
Ved køb af kurve skal du udfylde dine personlige informationer samt eventuelle oplysninger på den udvalgte modtager. Når bestilling er modtaget, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. email med leveringsinfo.
Du kan vælge at afhente varen i vores atelier Adelgade 101, 8860 Skanderborg eller at få den leveret til en hjemmeadresse eller nærmeste pakkeshop.

 

Levering foregår med Postnord.
Vi sender varen hurtigst muligt indenfor 2-4 hverdage.

 

Hvis du har spørgsmål til din pakke eller pakken udebliver, så kontakt os på mail info@paradesatelier.com. Venligst oplys dit ordrenummer.

 

Betaling
Paradés atelier modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Returret

Der ydes 14 dages fuld returret på varer købt på www.paradesatelier.com gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet skal Paradés atelier underrettes herom senest 14 dage efter modtagelsen af varerne. Send en mail til info@paradesatelier.com.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Emballage, klistermærker, hangers og lignende må ikke være ødelagt, brudt eller fjernet fra varen. I så fald tages varen ikke retur.

Når vi har modtaget og godkendt varen returneres købsbeløbet til den konto, hvor beløbet er trukket. Husk at gemme en eventuel postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Kunden skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

 

Ved returnering sendes varerne til

Paradés atelier

Adelgade 101

8660 Skanderborg

Medsend venligst kvittering og opgiv navn og ordrenummer, så refunderer vi pengene til den konto de oprindeligt blev trukket fra. Returneringen vil ske indenfor 7 arbejdsdage.

 

Returnering af gavekurv Hvis du har modtaget en gavekurv og ønsker at returnere den, kan beløbet kun refunderes til den konto, der har betalt gaven. Kunden skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

 

Reklamationer

Paradés atelier handler under købeloven og under de retningslinjer der er givet af Forbrugerstyrelsen. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra os skal adviseres indenfor 24 timer efter modtagelse. Reklamationer foregår efter købelovens regler. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slitage som skyldes forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.

Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til fragtfirmaet med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os.

Vi er desværre ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

 

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelt udsolgte varer, prisændringer samt trykfejl.

Vi kontakter dig via e-mail eller telefon, hvis der opstår et problem i forhold til din ordre. Sørg for at indtaste en gyldig email adresse og telefonnummer, når du bestiller. Vi forbeholder os ret til at cancellere din ordre i tilfælde af prisreguleringer eller manglende lager.

Persondatapolitik

 

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Paradés atelier. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

 

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

 

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@paradesshop.com