Refund Policy

Returret

Der ydes 14 dages fuld returret på varer købt på www.paradesatelier.com gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet skal Paradés atelier underrettes herom senest 14 dage efter modtagelsen af varerne. Send en mail til info@paradesatelier.com.

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Emballage, klistermærker, hangers og lignende må ikke være ødelagt, brudt eller fjernet fra varen. I så fald tages varen ikke retur.

Når vi har modtaget og godkendt varen returneres købsbeløbet til den konto, hvor beløbet er trukket. Husk at gemme en eventuel postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Kunden skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

 

Ved returnering sendes varerne til

Paradés atelier

Adelgade 101

8660 Skanderborg

Medsend venligst kvittering og opgiv navn og ordrenummer, så refunderer vi pengene til den konto de oprindeligt blev trukket fra. Returneringen vil ske indenfor 7 arbejdsdage.

 

Returnering af gavekurv
Hvis du har modtaget en gavekurv og ønsker at returnere den, kan beløbet kun refunderes til den konto, der har betalt gaven.
Kunden skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
 
Reklamationer
Paradés atelier handler under købeloven og under de retningslinjer der er givet af Forbrugerstyrelsen. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra os skal adviseres indenfor 24 timer efter modtagelse. Reklamationer foregår efter købelovens regler. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slitage som skyldes forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.
Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til fragtfirmaet med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os.
Vi er desværre ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.